Mededelingen

Beste klaverjassers,

Het is weer tijd voor een berichtje. Inmiddels draaien we weer op volle toeren. Bijna Alle leden zijn weer aanwezig. Dit heeft ook weer invloed op de competitie ranglijst. Dat bleek afgelopen maandag wel, ondanks dat een paar leden al een tijdje niet geweest zijn, hebben zij zich goed omhoog weten te werken. Ook hebben wij weer een nieuw lid Peter erbij en komt Johan volgende week nog eens mee klaverjassen en beslist dan of hij lid wil worden. Wij willen hun beide welkom heten en hopen dat zij lang lid van de Pitslag mogen blijven.

Ondanks dat wij over het algemeen hebben kunnen door klaverjassen, hebben wij nu eindelijk weer de periodeprijzen uit kunnen reiken. Wat een wisseling qua leden op de bovenste plaatsen. Maar uiteindelijk kwam de laatste wissel en willen wij jullie feliciteren met de behaalde plaatsen.

1. Moon 43.403 punten en 16 marsen dus ook de marsenprijs

2. Fer 43.003 punten

3. Janny 42.369 punten

Binnenkort staat er nog wat leuks op het programma, namelijk de jaarlijkse festiviteit, die verleden jaar ook niet is doorgegaan. De datum is 11 april 2022 om 18.00 uur.

Inmiddels is de eerste week van periode 3 gespeeld, rest mij te zeggen tegen alle leden zet hem op, want iedereen maakt weer kans op een toppositie.

Uiteraard weer een spreuk:

Maak niet alle fouten zelf

Geef de andere klaverjassers ook een kans

Kaartse groetjes,

Namens het bestuur henny